lördag 14 december 2013

nya zebraränder

*triggande inlägg*


Ännu en natt med dumma handlingar. Jag vet inte varför egentligen. Satt och tittade på tv, och plötsligt satt jag på badrumsgolvet med rakblad framför mig.
En gång, två gånger, tre eller fyra, jag vet inte. Nej, jag behöver nytt. Hoppas att ingen märker att nånting saknas. Några till, nu gör det ont och nu är nöjd. Fortsätter. Lite till. Okej, en sista gång bara. Plötsligt var det blod, mycket blod, överallt, fan helvete, sluta. Det har inte hänt sen i somras. Men nu hände det igen. Kommer säkert hända igen inom snar framtid.


Ursäkta för ett triggande inlägg, men jag måste få det ur mig.

3 kommentarer:

ellen sa...

fina du.
önskar att jag kunde ge dig en kram en sådan kram som skulle ta bort allt ont som tynger dina axlar och hjärta.<3

försök tänka att ta till flera zebraränder inte egentligen är någon lösning i det stora hela. förstunden ja ( jag vet) men inte längre fram.

(satt själv inne på toan hemma och gjorde samma sak) men trots att jag e så ledsen o arg på mig själv så måste jag övetyga mig att de var sista gången.
kram<3

rymdtjej sa...

Ibland är det skönt att få ur sig det som är jobbigt, det som händer. Minns när jag fick återfall efter att ha klarat mig i flera månader. Då var det lätt att falla tillbaks och sluta kämpa, vad spelar det för roll nu, tänkte jag. Jag hoppas att du kan ta nya tag igen. Ett återfall är inte jordens undergång. Tänker på dig, kram.

Stella sa...

Var försiktig!
Jag vet hur skönt det kan vara men det kan ju så lätt bli så himla fel och farligt. Så snälla var försiktig.

sv: Tack för filmtipsen!