söndag 22 december 2013

it's Armageddon again

Vill lägga mig på golvet och gråta och skrika. Låg på sängen och grät, skrek nästan för att jag tänkte så mycket.
Jag borde ju vara glad för imorgon kommer min bror hit och snart är det julafton och det ska bli trevligt. Men istället sitter jag och har ångest och tänker på allt som har gått snett i mitt liv. Den där förbannade skolan. Det vill inte lämna mig. Jag måste få det ur mig och nu skiter jag i vad andra kommer att tycka.

Jag har knappt gått i skolan sen sjuan. Nu är jag sjutton och borde gå andra året på gymnasiet.
Jag kan inte multiplikationstabellen, räknar fortfarande på fingrarna och räknar fel även när jag använder miniräknare. Jag vet inte vad adjektiv eller objektiv är, jag vet inte hur man skriver en krönika och vet inte hur man säger "glas" och "glass" så att andra ska höra skillnaden. Jag är inte så mycket bättre på mitt ursprungliga språk heller. Jag måste kolla upp hur man skriver vissa ord på polska, jag vet inte hur man ska lägga ihop orden ordentligt så att de ska bilda en mening och jag måste fråga min mamma vad vissa ord betyder, eller kolla upp de på internet. Kemi och liknande vill jag inte ens prata om, jag förstår inte ett piss och tappar bort mig så fort jag öppnar boken.

Jag förstår nästan ingenting när jag sitter på en lektion och om det händer så fattar jag ingenting nästa dag. Jag kan inte svara på frågor och får en blackout när jag ska ha prov.
Hur i helvete ska det gå för mig i framtiden vet jag inte.
Jag kommer säkert inte få nåt jobb och ingen vill vara ihop med någon som är så dum och jag kommer att dö ensam.

När vi bodde i Polen, var det en kvinna i området (i en annan by egentligen, men alla visste vem hon var), som var alkoholist. Hon skulle göra vad som helst för att någon skulle ge henne pengar eller köpa alkohol. Psykiskt sjuk var hon också.
När jag gick inte till skolan en gång för ett par år sedan, sa min mammas f.d. man att jag kommer att bli som henne om jag inte går till skolan.

Psykiskt sjuk alkoholist som är villig att ha sex med vem som helst.
Tack.

3 kommentarer:

Fanni sa...

Du skriver iallafall jättefint

Fanni sa...

och du kommer inte bli en alkoholist som gör vad som helst för pengar, du kommer bli bra! <3

Stella sa...

Men vad dumt sagt av honom! Klart du inte kommer bli som den där kvinnan. Det kommer lösa sig för dig <3