fredag 12 september 2014

Hej igen, bloggvärlden, long time no see. Men vad har jag att skriva här? Mitt liv består mest utav serier och filmer. Ibland får jag för mig att måla mandalas, men blir ändå inte nöjd. Jag mår väldigt dåligt, egentligen. Men jag vill inte störa andra eller vara jobbig, så jag försöker att förtränga allting så mycket jag kan. För det mesta sitter jag i mitt rum, sover eller hittar någon ny serie att kolla på. Går ut ur rummet sällan, bara när jag verkligen behöver det. Sover tio timmar på natten, och sen sover från och till i flera timmar på dagen. Hör och ser hur mamma kommer in, ber mig att gå upp, gör te åt mig som ska locka mig till köket. Idag var hon tvungen att värma min mat, alla har hunnit äta medan jag fortfarande låg i sängen och försökte dra mig upp.
Går upp, äter, anstränger mig för att inte lägga mig i sängen igen, misslyckas, repetera.
I tisdags lyckades jag dock gå till skolan. Ångestnivån var skyhög och jag ville springa därifrån. När jag satt där i ett arbetsrum med en lärare, och gjorde uppgifter som skulle avgöra vilken mattebok jag skulle få, så kändes det som att jag var den dummaste människan på jordklotet och jag ansträngde mig verkligen för att inte börja böla. Ibland åker jag lite hit och dit, följer med, handlar, går till skogen en stund eller kastar en boll som katten springer efter (hon kommer inte tillbaka med den dock). Spenderar alldeles för mycket tid på instagram och snapchat, spelar spel och smsar.

Mitt liv alltså. ^

Så, vad har jag att skriva här?
Berätta att jag började stoppa in tröjan i byxorna (vuxenpoäng alltså), eller att jag inte kan vänta tills nya emojis kommer ut? För varken det ena eller det andra känns intressant.

Mina riktiga tankar känns för mörka för att dela med andra, och det vardagliga är helt enkelt för... vardagligt. Vill gärna ha inspiration, vill kunna skriva flera inlägg på en dag igen, kunna skriva peppande ord och inte slöa med att läsa andras bloggar. Men nånting har kört fast.

På måndag har jag ett möte med en psykolog, en hel ny person, på ett helt nytt ställe, och fan jag är rädd.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hoppas det går bra på måndag finis!
och du är verkligen inte den dummaste människan i världen ♥

Johanna Englund sa...

Hoppas också att det går/gick bra. Massa styrkekramar!♥