onsdag 4 december 2013

monstret som heter ångest

Just nu är det ångest som sitter bredvid och petar mig, vill ha min uppmärksamhet. Jag mår illa. Det är kanske ångesten. Det är kanske maten. Eller ja, det att jag har inte ätit särskilt mycket idag. Jag vet inte. Det ger mig ännu mer ångest. Jag mår ännu mer illa. Ännu mer ångest. Den där onda cirkeln fortsätter tills jag kryper upp i sängen och kan inte andas längre.
Jag sov hyfsat bra, men var ändå svintrött på morgonen. Så jag gick och la mig och sov lite till, och nu är jag så där ganska trött igen. Hela förmiddagen har jag gått och tänkt, gjorde inget särskilt men sen började jag plötsligt samla olika tidningar, och sedan gjorde en tavla, som Amanda kommer att få. Åh, jag älskar att ge presenter till andra.
Imorgon ska jag gå till skolan (egentligen vill jag inte, vill bara stanna hemma och sova), och sen nån gång på eftermiddagen ha möte med soc. Vet inte vad det är de vill prata om, jag är nervös men ändå inte, Alexzandra är ju väldigt snäll.
På nåt konstigt sätt så har jag inte tänkt så många negativa tankar idag. Några var det, men det är ju vanligt.
Tiden går långsamt när man väntar på nånting. De sista veckorna har gått ändå ganska snabbt, men nu verkar allting så segt. Vill inte vänta längre.
Men i alla fall.


Jag tycker om att svara på vissa frågor. Har inget emot om någon attackerar mig med frågor på ask (är ganska desperat, behöver lite distraktion lite då och då. Okej tack)
http://ask.fm/zebrapojken

Godnatt.

1 kommentar:

N sa...

Åh fy känner igen den där onda cirkeln.. :(