fredag 8 november 2013

svar?

Jag älskar att skriva. Och jag håller på att skriva en ny "berättelse", eller vad ska man säga. Men allt jag skriver är tragiskt. Hemskt. Det handlar mest om smärta och döden. Jag kan inte skriva annat, jag vet inte hur man skriver om sånt som gör en glad, hur man skriver noveller som slutar lyckligt.
Så jag undrade:


Är det nån som vill läsa min "novell", även fast den kan vara sorglig?
Jag frågar eftersom jag vill inte att den ska trigga. Det är inte vad jag vill göra, att trigga. Men jag vill gärna dela den med er.

5 kommentarer:

Sophie sa...

Väldigt gärna! Skickar du på mejl eller har du tänkt att lägga upp den på bloggen? :)

Amanda sa...

Jag vill läsa

agnes sa...

skulle verkligen vilja läsa!

Fanni sa...

Jag vill läsa!!!

Johanna sa...

Jag vill väldigt gärna läsa finis!
Känner likadant faktiskt, att jag inte kan skriva om glada saker. Det går inte när man mår såhär dåligt, och det är jobbigt.

sv: Jag ska försöka att inte göra något dumt fina du, men trots hur mycket jag säger till BUP att jag mår dåligt, att jag tänker ta livet av mig så bryr de sig faktiskt inte. Jag bokstavligt talat skrev en hel plan på hur jag skulle göra utan att de brydde sig.. Det är så dåligt, jag tänker på andra och inser att gud, tänk om det var någon annan som hade det såhär. och den personen sedan skulle lyckas ta livet av sig när den personens psykolog har en detaljerad plan på sin mejl som hon har läst utan att göra något. Jag vet inte, psykiatrin är inte bra alltså. men jag ska verkligen försöka att ta hand om mig själv och inte göra något dumt! tack för alla dina fina ord du, det värmer verkligen. och jag hoppas att du kan vara snäll mot dig själv också, du har klarat 2 månader utan att skära dig, det är så jävla grymt. Du är så stark!! massa kramar <3